Algemene kinesitherapie bestrijdt
uw letsels of aandoeningen

Algemene kinesitherapie - Esther De Pau

Voor een experte in algemene kinesitherapie bent u in Sinaai bij mij aan het juiste adres. Mijn praktijk focust op diverse aandoeningen zoals rugklachten en ademhalingsproblemen die met kinesitherapie eenvoudig verholpen kunnen worden.

Letsels en aandoeningen

Voor ieder letsel is een specifieke en gespecialiseerde aanpak nodig. Ik heb voor iedere klacht de juiste behandeling. Of het nu overbelasting, ademhalingsproblemen of sportletsels betreft, na een grondig onderzoek zullen dysfuncties in het bewegen en functioneren zo efficiënt mogelijk hersteld worden.

Kinesitherapiebehandeling

Bij de eerste afspraak bespreekt u samen met mij uw klachten. Ook wordt u klinisch onderzocht alvorens de behandeling van start gaat. Voor de behandeling wordt steeds de best passende techniek gekozen. Er bestaan verschillende conservatieve technieken zoals mobilisatie, fricties, manipulatie, triggerpuntbehandeling, harmonische technieken, stetching, oefentherapie en functionele taping. Een behandeling in de algemene kinesitherapie bestaat steeds uit een specifieke en gepaste manuele behandeling, aangevuld met een individuele en actieve oefentherapie. Centraal hierbij staan steeds uw individuele mogelijkheden als patiënt, samen met de doelstellingen en evaluatie van de behandeling.

Maak een afspraak

Bent u ook overtuigd van het motto “your pain is your gain” en wenst u iets te doen aan uw lichaams- en bewegingsklachten? Maak dan nu een afspraak met deze kinesiste uit Sinaai, in de omgeving van Sint-Niklaas. Ik kijk er dan met plezier naar uit om u te mogen ontvangen in mijn praktijk.